Isännöinti – Helsinki

Asiakaslähtöistä isännöintiä Helsingissä ja Vantaalla

Kiinteistö säilyttää arvonsa, kun siitä pidetään hyvää huolta.  Me tiedämme, miten taloyhtiöiden isännöinti Helsinki-alueella hoidetaan. Toimistomme sijaitsee Helsingin Pukinmäessä ja toimialueemme ulottuu koko alueelle sekä Vantaalle, missä palvelemme pieniä ja suuria taloyhtiöitä. Ota yhteyttä hyvin palvelevaan isännöitsijätoimistoon Helsingissä ja kysy lisää!

Isännöitsijätoimisto asiakasta varten

Vuosien alan kokemus ja palkittu osaaminen takaavat ensiluokkaisen palvelun. Luotettava ja asiakaslähtöinen isännöinti Helsinki-alueella on meille kunnia-asia, josta olemme saaneet kiitosta asiakkailtamme. Teemme sen, minkä lupaamme laadusta tinkimättä. Olemme aina hyvin tavoitettavissa: saat meihin yhteyden nopeasti, ja tarvittaessa me olemme yhteydessä asiakkaaseen. Kun siis haussa on isännöintitoimisto Helsinki-alueella, valitse kumppaniksi Taloasema.

Sähköinen isännöinti – Helsinki ja Vantaa

Käytössämme on Taloaseman sähköinen palvelualusta, joka mahdollistaa reaaliaikaisen tiedonkulun verkossa. Ajantasainen, ympärivuorokautinen palvelu on varma ja luotettava ratkaisu, kun kyseessä on isännöinti. Helsinki ja Vantaa kuuluvat sähköisen isännöinnin palvelualueeseemme. Yhä useammat taloyhtiöt haluavat käyttöönsä valmiit ja sähköisesti toimivat raportit ja asiakirjapohjat, jotka nopeuttavat huomattavasti tiedonkulkua.  Dokumentaatio on nähtävissä taloyhtiön kotisivuilla, jonne voi kirjautua omilla tunnuksilla. Sähköinen kirjanpito ja reskontra ovat läpinäkyviä ja reaaliaikaisia, ja tiedot ovat katsottavissa ja tarkistettavissa verkossa milloin vain. Ajantasainen isännöintipalvelu tuo useita etuja niin isännöitsijälle kuin taloyhtiöllekin.

Tarpeita vastaavat palvelupaketit

Huolehdimme taloyhtiön juoksevasta hallinnosta taloyhtiön hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Varmistamme, että kirjanpito on lainmukainen ja että varainhoito on järjestetty luotettavalla tavalla. Nämä isännöinnin tehtävät on määritelty myös asunto-osakeyhtiölaissa, jota isännöintitoimistot Helsingissä ja muualla Suomessa noudattavat. Räätälöimme palvelun laajuuden ja sisällön yksilöllisesti, joten isännöinti Helsinki-alueella vastaa aina jokaisen taloyhtiön tarpeita. Lue lisää isännöinnin palvelupaketeista Taloasema 4-14, Taloasema Pro ja Taloasema Plus ja valitse teille sopivin vaihtoehto!

Taloyhtiön tukena joka päivä

Tehtävämme on varmistaa, että taloyhtiö toimii tehokkaasti, taloudellisesti ja suunnitelmallisesti vuodesta toiseen. Kiinteistön asumisviihtyisyyttä, turvallisuutta ja arvoa lisää laadukas isännöinti. Helsinki ja Vantaa ovat toimialuettamme, ja jossa meidät tunnetaan hyvin palvelevana isännöintikonttorina. Helsingissä ja Vantaalla meillä on vakiintunut asiakaskunta, joka koostuu lukuisista tyytyväisistä asiakkaista. Isännöinti Helsinki-alueella kannattaa jättää kokeneen ja luotettavan isännöitsijätoimiston hoidettavaksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!